Μετάβαση στο περιεχόμενο. | Μετάβαση στην πλοήγηση

Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών στο Τμήμα Μαθηματικών για το Ακαδημαϊκό Έτος 2016-2017

Καλούνται οι επιτυχόντες φοιτητές με πανελλαδικές εξετάσεις για το Ακαδημαϊκό Έτος 2016-2017, να προσέλθουν στο Τμήμα Μαθηματικών για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους. Η κατάθεση δικαιολογητικών θα γίνει στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Τμήματος Μαθηματικών (2ος όροφος) ως εξής:

Τετάρτη 21 / 09 / 2016 ώρα 09.00 π.μ.
από το γράμμα Α. έως και το γράμμα Λ.
Πέμπτη 22 / 09 / 2016 ώρα 09.00 π.μ.
από το γράμμα Μ. έως και το γράμμα Ψ.

Παρακαλούμε να τηρηθεί αυστηρά η ώρα προσέλευσης.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

1. Εκτυπωμένη αίτηση εγγραφής.
  2. Αστυνομική ταυτότητα και ευκρινές φωτοαντίγραφο αυτής.
  3. Μία (1) φωτογραφία, τύπου αστυνομικής ταυτότητας (έγχρωμη).

ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΙ – ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Οι υπαγόμενοι σε αυτή την ειδική κατηγορία οφείλουν επιπλέον να προσκομίσουν κατά την εγγραφή τους τη σχετική βεβαίωση ότι είναι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια Δήμου του Νομού Ξάνθης, Ροδόπης ή Έβρου. Αν έχουν μετεγγραφεί σε άλλο Δήμο άλλης περιοχής τότε πρέπει να αποστείλουν ή καταθέσουν αυτοπροσώπως, όπως παραπάνω, βεβαίωση του συγκεκριμένου Δήμου από την οποία να προκύπτει ότι μετεγγράφηκαν σ ? αυτόν, από Δήμο των ανωτέρω Νομών.

Όλες οι ανωτέρω διαδικασίες εγγραφής ολοκληρώνονται είτε από τον ίδιο τον επιτυχόντα ή από νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο.

Αλλοδαποί-Αλλογενείς και αποφοίτοι Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε. μη ελληνικής καταγωγής

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν και οι εγγραφές των εισαγομένων με την ειδική κατηγορία των αλλοδαπών-αλλογενών και αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε. μη ελληνικής καταγωγής.

Θα ακολουθήσει Νέα Ανακοίνωση.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος Μαθηματικών

Η ανακοίνωση της γραμματείας σε μορφή pdf